RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sendte SMS til samboer: «Jeg er fri»

Foto: Privat (TA.no)
Sist oppdatert:
Sjøkaptein Jan Paulsen ble sittende fast i Libya da opptøyene brøt løs.

- Jeg er fri, skrev skiensmannen Jan Paulsen (61) i en SMS til samboeren søndag. Han har sittet fast i Libya siden opptøyene brøt ut i det afrikanske landet.

Les saken i Telemarksavisa

Marit Lia skrev dette på sin Facebook-status søndag ettermiddag:

- Til alle mine kjære venner. Fikk nettopp en melding hvor det står: "Jeg er fri, mamma." Vet ikke mer, men vil dele det med dere som har vært så snille med meg," skriver Lia på det sosiale nettstedet.

Da TA snakket med Lia tidligere på dagen, hadde hun fått vite at Paulsen ikke hadde klart å komme seg ut av landet på lørdag på grunn av passproblemer.

Jan Paulsen jobber som havnekaptein i Libya i det libyske selskapet Zulitina Oil Company øst i landet. Han jobber seks uker på og er seks uker hjemme. Paulsen har jobbet i Libya i 16 år.

Han jobber sammen med 63 personer, det er blant annet ansatte fra Canada, England og Montenegro. Men han har vært eneste nordmann på terminalen for øyeblikket, siden kollegaen fra Larvik er hjemme.

Oljeterminalen ligger cirka 15 mil fra havnebyen Benghazi.

Les flere saker fra Telemarksavisa her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere