RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SETTER INN MINIUBÅT: Letingen etter den siste som er savnet etter at en båt kantret i Seljordsvannet, fortsetter fredag.
SETTER INN MINIUBÅT: Letingen etter den siste som er savnet etter at en båt kantret i Seljordsvannet, fortsetter fredag. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Setter inn miniubåt i søket etter savnet person i Seljordsvatnet

Sist oppdatert:
Én person er fortsatt savnet etter båtulykken i Seljordsvannet, hvor to skoleelever omkom. – Dette vil prege skolen i lang tid, sier rektor på skolen.

Politiet har satt inn en miniubåt i søket etter den savnede.

– Det har vært folk i området i hele natt, i tillegg til en miniubåt, forteller operasjonsleder i politiet Jørn Gustav Larsen til NRK.

Les også: To bekreftet omkommet etter båtvelt – én fortsatt savnet

Ulykken skjedde da en liten fritidsbåt med seks personer om bord kantret på Seljordsvatnet i Telemark i 14-tiden torsdag. To menn på 20 og 19 år døde etter å ha havnet i vannet, mens en tredje fortsatt er savnet. De andre klarte å redde seg i land.

Alle de involverte er tilknyttet voksenopplæringen i Nome og Bø, men de hadde høstferie og dro ut på tur i privat regi da ulykken skjedde.

Nome og Bø voksenopplæring gir norskopplæring fra nybegynner nivå til cirka 180 elever, introduksjonsprogram og grunnskole for voksne.

Rektor Marianne Dahlseng sier både elever og ansatte reagerte med sorg på den triste og tragiske hendelsen.

– Våre tanker går nå til de involverte og deres pårørende. Dette vil prege skolen vår framover, sier hun.

TO DØDE: Tre personer kom seg på land, mens to andre omkom, etter at en båt kantret i Seljordsvannet i Telemark torsdag ettermiddag. En person er fremdeles savnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere