RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sex døgnet rundt

Sist oppdatert:
Onsdag åpnet Sexhibition på Rockefeller i Oslo og folk hadde reist langt for å få med seg den erotiske messen. Sjekk stor billedspesial.

(SIDE2): For 11. gang strømmet denne uken tusenvis av kvinner og menn til årets erotiske happening i Oslo: Den tradisjonsrike Sexhibition på Rockefeller.

I fjor var 12 000 besøkende innenfor dørenen. Så mange blir det nok ikke i år blant annet på grunn av gratiskonserten i Frognerparken lørdag. Men iniativtager Nils Ally er stort sett godt fornøyd med messen sålangt.

Heftige strippere

- Det har vært bra jevnt over. Vi har vært spesielt heldige i år siden vi sannsynligvis hadde de beste mannlige stripperne som har vært i Norge noensinne. Det er et helt sinnsykt nivå og det er ikke mye i verden som kan måle seg med de, sier Ally til side2.

Hva synes du om erotiske messer ? Diskuter her

Sexhibition er ifølge arrangørenen en messe for alle som er nysgjerrige og som ønsker å lære mer, for de som tør la seg sjokkere, og for de som er sultne på nye opplevelser. Sexhibition ønsker å presentere bredden i norsk erotikk.

Stor billedspesial nederst på siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere