RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sex-dømte råner

Sist oppdatert:
23-åringen sjekket opp så mange mindreårige at han fikk tilnavnet «Jæren Gigolo Service». Nå må han i fengsel.

Mannen er dømt til tre års fengsel for å ha hatt seksuell omgang med seks jenter under 16 år, skriver VG. To av disse var under 14 år da 23-åringen misbrukte dem.

Ifølge Jæren tingrett har han tilhørt rånermiljøet på Jæren der «utnyttelse av «smådamer» (¿) har gitt en viss anseelse» i kameratflokken, som det heter i dommen.

De mange seksuelle erobringene til mannen ga ham kallenavnet «Jæren Gigolo Service» i miljøet, noe retten mener han satte pris på.

Den dømte startet overgrepskarrieren i 2000, da han ble sammen med en 13-åring. Han ble anmeldt i mai 2003, av foreldrene til en annen 13-åring. Minst tre av jentene skal ha vært kjærester med mannen i kortere perioder.

Statsadvokat Rune Høgberg mente 23-åringens bil hadde spilt en så stor rolle i misbrukssaken at den burde inndras. Dette aksepterte imidlertid ikke dommerne, skriver VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere