Gå til sidens hovedinnhold

Sex med en kollega

En halv million nordmenn ville gjerne hatt sex med en kollega om de fikk sjansen.

(SIDE2:) Samtidig har 214.000 av oss faktisk slått til og gjort alvor av dette ønsket det siste året, ifølge en ny undersøkelse foretatt av meningsmålingsinstituttet Visendi på oppdrag for Dagbladet.

Uenig om fast forhold
Og mens 59 prosent av de involverte kvinnene mente at den seksuelle forbindelsen hadde utvilklet seg til et fast forhold, hevdet kun 23 prosent av mennene det samme.

Menn er mer åpne for å innlede seksuelle forbindelser med kvinnelige kolleger enn omvendt, og arbedstakere fra Oslo og Akershus er nesten dobbelt så villige til å hoppe i halmen med noen på jobb som det nordlendinger er.

Tar ut følelser
- I dagens arbeidsliv tar folk ut mye mer følelser, ambisjoner og selvrealisering gjennom jobben. Både kvinner og menn har jobben som arena der de realiserer seg selv. Erositet og kjærlighet oppstår lett i slike forbindelser, sier psykologiprofessor Frode Thuen ved Universitetet i Bergen til Dagbladet.

40 prosent svarer allikevel at de synes den type uttaking av følelser på kontoret er problematisk om utroskap er involvert.

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra

Kommentarer til denne saken