RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sex-misbrukte syv små barn

Sist oppdatert:
37-åringen lokket de små jentene med penger for å få utført seksuelle tjenester. Nå har han fått sin dom.

Flere av jentene var under ti år da overgrepene skjedde. Mannen er dømt til åtte års forvaring av Hammerfest tingrett.

Han må også betale de fornærmede i saken til sammen 570.000 kroner i oppreisning.

Ga bort gratis sprit
Overgrepene skal ha funnet sted fra 1995 til 2003, på flere ulike steder. Saken gjelder gjentatte overgrep mot en rekke fornærmede, deriblant mannens egen datter.

Det er skjerpende at han har skaffet seg de seksuelle tjenestene ved å tilby penger - barna er blitt innviet i en form for prostitusjon, ifølge VGs nettutgave.

Under rettssaken kom det fram at mannen i en årrekke har hatt mye besøk av mindreårige jenter på hybelen sin. Han skal ha tilbudt å kjøpe alkohol og røyk til dem, men også å ha gitt dem gratis hjemmebrent.

Flere vitner har forklart at mannen var veldig opptatt av sex, og han ble ellers beskrevet som en snill og hyggelig fyr.

Tilbudt 2000 kroner
Mannen skal blant annet ha tilbudt en av de mindreårige jentene 2000 kroner dersom hun hadde sex med han, og han fikk filme det hele. Han skal også ha tilbudt ulike pengesummer for ulike seksuelle tjenester.

Overgrepene blir i tiltalen beskrevet som svært grove.

I Hammerfest tingrett ba mannens forsvarer om at hans klient måtte frifinnes for flere av overgrepene, og at han måtte dømmes på mildeste måte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere