RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sex-siktet varaordfører rømte bygda

Sist oppdatert:
Varaordføreren i Finnmark som er siktet for seksuell omgang med en 15-åring, får i dag fredag trolig behandlet sin søknad om permisjon. Selv har han forlatt hjembygda.

- Min klient har forlatt bygda og reist til Alta for å gjøre seg tilgjengelig for avhør hos politiet, opplyser hans advokat Bernt Ole Rydningen til TV 2 Nettavisen fredag.

Hvorvidt han blir avhørt i dag, er så langt ikke avklart.Politiet skulle tidlig fredag ha et møte om saken, og deretter orientere advokaten om når et avhør kan finne sted.

Rydningen var torsdag svært oppgitt over politiet, som ikke hadde tid til å avhøre varaordføreren før han ble siktet i saken .

Den 15 år gamle jenta han er siktet for å hatt seksuell omgang med, er allerede avhørt to ganger.

Idag holdes et ekstraordinært formannskapsmøte i varaordførerens hjemkommune, der hans søknad om permisjon er ventet å bli behandlet.

Les også: Sex-siktet varaordfører tar permisjon

Det var i romjulen at varaordføreren ble siktet for å ha hatt seksuell omgang med en 15-år gammel jente.

- I første omgang stiller han seg uforstående til det som han er siktet for. Han mener at han ikke har gjort det siktelsen beskriver, sier Rydningen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere