RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sex-siktet vil la seg avhøre

(TV 2)
Varaordføreren i Finnmark har byttet advokat og sier han vil stille til avhør i løpet av uka.

Det opplyser varaordførerens nye advokat Mette Mohåg til TV 2 Nettavisen.

- Jeg har hatt et møte med min klient i dag. Han gir uttrykk for at anmeldelsen mot ham, samt det voldsomme mediekjøret det har vært rundt saken, er en stor belastning for ham, sier Mohåg.

I forrige uke gikk varaordførerens forrige advokat, Bernt Ole Rydningen, ut og kritiserte politiet for at de hadde tatt ut siktelse mot hans klient, uten å kalle ham inn til avhør. Dagen etter ble varaordføreren innkalt av politiet, men da nektet han å stille.

Varaordføreren er siktet for seksuell omgang med en 15 år gammel jente. Det var jentas foreldre som anmeldte mannen i romjulen, etter å ha hentet sin datter hjemme hos varaordføreren.

- Under møtet i dag er det enighet om at han skal la seg avhøre. Det skjer forhåpentligvis en gang i løpet av uken. Min klient nekter straffskyld. Det har han gjort hele tiden, sier Mohåg til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere