RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sikrer datteren med fond

Sist oppdatert:
For å sikre framtiden til avdøde Ingvild Mykings foreldreløse datter (10), har familien opprettet et fond.

- Mange har ringt oss og vil sende blomster eller ber om å få hjelpe. Det kan de gjøre ved å donere gaver til Ingvilds datters fond, sier en representant for Myking-familien til iBergen.no

- Verdens snilleste
Fondet ble opprettet etter anbefaling fra familiens bistandsadvokat Beate Hamre. Overformynderiet vil styre fondet og en verge er oppnevnt. I dødsannonsen skriver familien «Like kjært som blomster er ei gåve til Ingvilds dotter sitt fond».

- Det er for å sikre datterens framtid. Hun er jo foreldreløs nå og er verdens snilleste jente, akkurat som moren var, sier familiemedlemmet.

Fredag begraves Ingvild Myking fra Gjerstad kyrke. Donasjoner til jenta kan gjøres til kontonummer 3632 54 24650.

Takler det bra
Det har vært en vanskelig uke for familien med lange våkenetter etter det tragiske drapet av Ingvild Myking på Hylkje. Datteren blir tatt hånd om av sine besteforeldre, som er verger for ti-åringen inntil videre. Jenta har hele slekten på Osterøy og blir trolig boende der, framfor å flytte tilbake til Bergen.

Tapet av moren har vært hardt for henne, men hun skal, etter omstendighetene, klare seg bra.

Rømte fra Sandviken
37 år gamle Ingvild Myking ble brutalt knivdrept foran datteren og hennes venninne i sitt eget hjem på Hylkje forrige torsdag. Politiet tror hun ble drept av en 34-årig kamerat, som kort tid etter drapet ble pågrepet blodig og beruset ved en butikk like i nærheten. Mannen hadde rømt fra lukket avdeling på Sandviken psykiatriske sykehus to dager før drapet.

Han er nå tilbake på sykehuset, denne gangen på sikkerhetsavdelingen. Han er siktet for drap og seksuelt overgrep, og har ennå ikke avgitt noen forklaring til politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere