RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siktet avslørte seg selv

Foto: Arne Lutro (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Politiet har siktet flere etter drapsforsøket mot en 28-åring i Bærum i dag. En av dem avslørte seg selv etter å ha forlatt fluktbilen på Sollihøgda. En storstilt jakt er i gang på gjerningsmennene.

Ved 04-tiden i natt jaktet politiet fremdeles på de siktede.

- Vi vil ikke si det nøyaktige antall som er siktet for ikke å røpe hvor mange vi har identifisert, sier politioverbetjent Tom Søreide til TV 2 Nettavisen i kveld.

Personene som er siktet skal ikke være gamle kjenninger av politiet, som nå ser bort fra at dette dreier seg om et gjengoppgjør.

Politiet gjorde flere funn i fluktbilen, en Mercedes-drosje, som ble forlatt på Sollihøgda utenfor Oslo. I tillegg skal en av de siktede ha lagt igjen elektroniske spor i nærområdet. Disse var en av flere opplysninger som gjorde at politiet valgte å ta ut siktelse mot en av gjerningsmennene. Grunnlaget for de øvrige siktelsene er vitneforklaringer og funn på åstedet og i bilen.

Eieren sjekket ut

TV 2 Nettavisen vet at eieren av Mercedesen som ble brukt under skuddramaet, trolig befinner seg i Pakistan.

- Min bror har vært i Pakistan i om lag to uker nå. Selv aner jeg ikke hvem som har hatt tilgang til bilen, sier eierens bror til TV 2 Nettavisen.

Borte i to uker
Bilen har fungert som en ekstradrosje for eieren når hovedbilen har vært ute av drift. Sjåføren som disponerer hovedbilen onsdag kveld, bekrefter opplysningene om at eieren er i utlandet.

- Men hvem som har hatt ekstrabilen, vet jeg ingenting om. Du vil trolig ikke få vite noe fra dette miljøet heller, sier sjåføren til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere