RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siktet for å ha drept kjæresten på Notodden

Foto: Frode Stian Andersen / 911 Freelance (Frode Stian Andersen)
Sist oppdatert:
Politiet i Telemark har pågrepet og siktet en 40 år gammel mann for å ha drept den 30 år gamle kjæresten sin i en leilighet i Notodden sentrum.

- Vi fikk melding fra AMK-sentralen klokken 2.40 og rykket ut til en leilighet, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt til NTB.

Alvorlige skader
- Der fant vi begge to. Ambulanse var på plass kort tid etter, og den 30 år gamle kvinnen ble kjørt til Notodden sykehus. Hun hadde alvorlige skader, forteller Aaltvedt.

Den aktuelle leiligheten tilhører kvinnen.

Det var 40-åringen selv som varslet AMK. Rett før klokken 5.30 meldte sykehuset at kvinnen var erklært død.

40-åringen, som er bosatt i Kviteseid, ble pågrepet i leiligheten og framstilt på legevakten i Skien.

Han vil søndag morgen bli brakt til sentralarresten i Skien for senere å bli avhørt. Han vil også bli begjært varetektsfengslet, opplyser politiadvokat Helge Bolstad.

Kranglet på byen
Politiet er i gang med teknisk og taktisk etterforskning i saken. Politiet kjenner så langt ikke til at det skal ha vært brukt noen form for våpen eller redskap.

Det er for tidlig i etterforskningen til å gi ytterligere opplysninger om de konkrete omstendighetene rundt dødsfallet. Avdøde vil bli sendt til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon, der blant annet dødsårsaken vil bli undersøkt.

En av politiets patruljer hadde kontakt med paret tidligere på natten, rundt kl. 01.00. De hadde da kranglet ute i byen, og valgte selv å gå hjem sammen, opplyser politiadvokat Helge Bolstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere