*Nettavisen* Nyheter.

Siktet for drap på eks-samboer

En 39 år gammel mann er siktet for drap på sin tidligere samboer på Romsås i Oslo søndag. Kvinnen døde av hodeskader, viser obduksjonsrapporten.

22.12.03 17:44

Mannen tilkalte selv politiet, men har ikke innrømmet drap. Ifølge politiet skal naboer ha hørt bråk i leiligheten før dødsfallet ble meldt. Ut fra dette og andre omstendigheter rundt dødsfallet har politiet foreløpig siktet mannen for drap.

- Ut fra vitneforklaringer og ting på åstedet er mannen siktet for drap. Han blir trolig fremstilt for varetektsfengsling tirsdag, sier Finn Abrahamsen, leder ved voldsavsnittet ved Oslo politikammer, til TV 2 Nettavisen.

39-åringen var beruset da politiet kom til stedet.

- Mannen er foreløpig ikke i fysisk stand til å gjennomføre avhør. I samråd med advokaten hans har vi satt tidspunktet til tirsdag morgen. Etter avhøret vil vi bestemme oss for om dette går i retning av fengsling, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at kvinnen døde av hodeskader.

- Kvinnen døde av hodeskadene som ble påført henne. Vi har ennå ikke fått nøyaktig tidspunkt for når dødsfallet skjedde, sier Abrahamsen.

Ifølge Abrahamsen er både kvinnen og den nå siktede mannen kjent av politiet fra før for mindre straffbare forhold. De to skal ha kjent hverandre en tid, og i en periode vært samboere, melder NTB.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.