RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siktet nekter kjennskap til ranet

Sist oppdatert:
- Min klient nekter ethvert kjennskap til ranet i Stavanger. Det sier forsvareren til 23-åringen som tirsdag ble pågrepet i Göteborg.

23-åringen og to andre menn på 26 og 30 år ble alle pågrepet i Göteborg, siktet for å ha deltatt i det brutale ranet i Stavanger der politiførstebetjent Arne Sigve Klungland ble skutt og drept mandag.

De tre er svenske statsborgere med albansk bakgrunn. De tre vil tidligst bli fremstilt for varetektsfengsling Langfredag.

- Min klient nekter ethvert kjennskap til ranet i Stavanger. Han forstår ikke hvorfor han er pågrepet og ønsker at fengslingen skal behandles av tingretten i Göteborg. Han ønsker heller ikke å bli utlevert til Norge, sier Anders Munck, 23-åringens forsvarer, til Dagens Nyheter ifølge NTB.

Advokat Hans Gaestadius, som representerer 26-åringen, sier til avisen at heller ikke hans klient har noen kjennskap til ranet.

- Min klient er sjokkert. Han forstår ikke hvorfor han er trukket inn i denne sammenhengen. Han nekter for å være innblandet i noe som har med Norge å gjøre, sa advokaten til TV 2 onsdag kveld. Han sier hans klient er tidligere er ustraffet, og at 26-åringen ikke har forlatt Göteborg i tidsrommet fra fredag til mandag.

Den 30 år gamle mannen representeres av advokat Peter Carlström, får NTB opplyst ved Göteborgs tingrett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere