RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Simonsen gratulerer med drap

(Foto: Terje Bendiksby/SCANPIX)
Sist oppdatert:
I et brev til Russlands ambassadør gratulerer stortingsrepresentant Jan Simonsen med drapet på den tsjetsjenske opprørslederen Aslan Maskhadov.

«I am deeply happy that your country succeeded in bringing dawn the terroristleader Asian Mashkadov», heter det ordrett i Simonsens brev ifølge Aftenposten.

Simonsen, som tidligere ble ekskludert fra Fremskrittspartiet, leder nå partiet Demokratene.

- Det burde vært en selvfølge for alle stortingspartier å sende et gratulasjonstelegram. Det er flott at russerne har fått has på en terrorist. Det er merkelig hvor passive norske politikere er til å støtte land som er utsatt for terrorisme, sier Simonsen til Aftenposten.

Russian spesialstyrker tok livet av opprørsleder Aslan Maskhadov under en aksjon i en landsby nær den tsjetsjenske hovedstaden Grozny tirsdag.

Polen fordømte onsdag russiske spesialstyrkers drap på den tsjetsjenske opprørslederen Aslan Maskhadov. - Kriminelt, mener polsk UD.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere