Gå til sidens hovedinnhold

Simonsen saksøker TV 2 igjen

Jan Simonsen går igjen til erstatningssøksmål mot TV 2 på bakgrunn av den meget omtalte dokumentaren i «Rikets Tilstand».

Det er Dagbladet som melder at den tidligere stortingsrepresentanten fra Fremskrittspartiet, Jan Simonsen, går til erstatningssøksmål mot TV 2.

Simonsen krever inntil 1,3 millioner kroner i erstatning for den skaden han mener kanalen har voldt ham ved å vise dokumentaren om homseklubben Enka i «Rikets Tilstand».

HTML EMBED

Dette søksmålet gjelder kun TV 2 samt medarbeiderne Odd Isungset, Gerhard Helskog og redaktør Kåre Valebrokk. Erstatningsbeløpene som Helskog, Isungset og Valebrokk avkreves, er begrenset oppad til 100.000 kroner for hver av dem.

Ifølge Dagbladet mener Simonsen at dokumentaren i praksis ble hans farvel til politikken, fordi han kort tid etter ble kastet ut av Fremskrittspartiet. Simonsen i dag arbeidssøkende og blakk, delvis på grunn av saksomkostningene på en halv million kroner han ble pålagt å betale etter første runde i retten mot Frp-formann Carl I. Hagen. Denne saken har Simonsen anket.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken