RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste sjanse for Syden-kupp

Sist oppdatert:
Sydenturen blir ekstremt mye dyrere om en uke eller to.

(SIDE2): Turer til under 1000-lappen er ikke umulig oppdrive, men da må man være kjapt ute. Om to uker begynner skoleferien.

Prisene dobles
- Prisene ligger på det dobbelte i juli, så en Sydentur er rene kuppet nå for tiden, sier Leo Berbu i Apollo til Side2.

Da har han sett på de reisene der hotellet er bestemt på forhånd.

- Det selges mye uspesifisert nå, før skoleferien. De som reiser med barn vil gjerne vite hvor de skal bo. Derfor er det litt vanskelig å sammenligne prisene.

Berbu kan også bekrefte at de to neste ukene er de billigste for resten av sommeren. Sensommeren er høysesong i Sør-Europa, så prisene på hoteller blir generelt litt høyere.

- Det er en nedgang i prisene fra skolen begynner igjen og frem til høstferien, men det er nå man finner de billigste prisene.

Godt med plasser
For de som ikke har barn, eller barn yngre enn skolealder, finnes det godt med plasser frem til uke 25.

- Tilbudet er godt for de som ikke er avhengig av å reise til helt spesielle plasser. Men rundt 20. juni begynner det å bli ganske fullt.

Rekordsalg for charterbransjen gjør at det er ganske utplukket i skoleferien, men ifølge Apollo-sjefen er sjansen for å finne seg en tur fortsatt der.

Fint vær over store deler av landet, gjør også sitt til at etterspørselen i skrivende stund er litt mindre enn vanlig. For å få unna de siste restplassene som finnes, dumper selskapene prisene tilsvarende.

Gjør et søk på restplasser her.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere