RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjåfør (16) promillemistenkt

Sist oppdatert:
Den 16 år gamle promillemistenkte gutten kjørte pickup med to personer på lasteplanet. Det endte galt.

16-åringen, som hadde pickupen fullastet med ungdommer, kjørte utfor veien i Skei sentrum i Surnadal i 05.30-tiden lørdag morgen.

Både sjåføren og en av de to som satt på lasteplanet, kom uskadd fra ulykken. Personen i passasjersetet ble fraktet til Orkdal sykehus med lettere skader, mens den andre lasteplanpassasjeren, som er eier av ulykkesbilen, ble tatt til St. Olavs hospital i helikopter. Det viste seg senere at heller ikke han var alvorlig skadd.

Alle de fire i bilen var fra 16 til 27 år, og bor i Surnadalen. Politiet mistenker at gutten hadde promille. Saken etterforskes ved Surnadal lensmannskontor.

- Dette kan få flere konsekvenser for bilføreren og bileieren. Føreren kan få sperrefrist for førerkort på bil, mens bileier kan få inndratt førerkortet for å ha overlatt rattet til en som ikke har førerkort og som har promille, sier operasjonsleder Jan Inge Bugge i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere