RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjåfør av ulykkesbil kan bli avhørt denne uken

Tre personer mistet livet i ulykken på riksvei 25 ved Hernes i Elverum kommune i Hedmark natt til fredag forrige uke.
Tre personer mistet livet i ulykken på riksvei 25 ved Hernes i Elverum kommune i Hedmark natt til fredag forrige uke. Foto: Jan Kristoffersen / Østlendingen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet håper de denne uken får mulighet til å avhøre sjåføren av bilen som var involvert i en dødsulykke i Elverum sist uke. Tre ungdommer mistet livet.

Den 18 år gamle sjåføren var den eneste av dem som var i bilen, som overlevde ulykken natt til fredag.

– Han skal etter forholdene ha det bra og skal allerede være skrevet ut av sykehuset og blir tatt godt vare på av sine nærmeste, sier fungerende stasjonssjef Ove Osgjelten på Elverum politistasjon til NRK.

Den voldsomme ulykken skjedde da personbilen kjørte på en elg på riksvei 25 ved Hernes i Elverum kommune i Hedmark. Bilen kjørte deretter utfor veien og inn i et tre. En 19 år gammel kvinne og en 19 år gammel mann omkom på stedet, mens en 16 år gammel jente døde av skadene på sykehus fredag ettermiddag.

Politiet planlegger avhør av to sjåfører som var først på ulykkesstedet, i tillegg til den overlevende 18-åringen.

– Samtidig skal vi undersøke funnene som er gjort på stedet nærmere, og vi har mottatt noen tips i løpet av helga som vi kommer til å følge opp, sier Osgjelten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere