RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjark savnet - sjekker russisk båt

Sist oppdatert:
Vil snakke med mannskapet på et russisk lastefartøy i forbindelse med jakten på en savnet fiskebåt.

Politiet har beordret en russisk lastebåt til havn i Bodø. Det skjer i forbindelse med etterforskningen av saken der den 68 år gamle Kristian Knudsen fra Øksnes i Vesterålen og båten hans er savnet, skriver Harstad Tidende på nett.

Sjarken «Marina» ble meldt savnet mandag.

Det russiske lastefartøyet befant seg i det samme området som sjarken mandag formiddag, nemlig utenfor Andøya.

Midtre Hålogaland politidistrikt opplyser i en pressemelding tirsdag at de har beordret lasteskipet å gå til Bodø. Politiet ønsker å få klarlagt om de kan ha opplysninger av betydning i forbindelse med den savnede sjarken. Det russiske fartøyet var på vei sørover mot Nederland.

- Den russiske lastebåten har ennå ikke kommet til kai. Vi vil komme tilbake med en ny pressemelding senere, sier operasjonsleder ved Midtre Hålogaland politidistrikt til Nettavisen.

Den savnede fiskeren er Kristian Knudsen (68), opplyser politiet. Havarikommisjonen for fiskeflåten er underrettet og vil starte sine undersøkelser tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere