Sjekk her hvilke tog som går

Foto: Tore Meek/Scanpix

Et skinnebrudd på Jærbanen fører til store forsinkelser. Østfoldbanen har tekniske problemer. T-banen i Oslo er i drift igjen.

02.12.10 11:49

Jernbaneverket melder om store forsinkelser på Jærbanen etter skinnebrudd på Bryne stasjon.

Skinnebruddet ble oppdaget ved 06-tiden torsdag morgen, like før morgenrushet satte inn, skriver Stavanger Aftenblad på nett.

Østfoldbanen
Det er også forsinkelser på Østfoldbanen på grunn av tekniske problemer. Det opplyser pressevakt Inge Hjertaas til Nettavisen.

NSB trafikkinformasjon

Trafikkinformasjon Ruter

NSB opplyser at tog 108 fra Halden 06.58 til Oslo S 08.45 er innstilt Berg - Oslo på grunn av teknisk feil på toget. Kundene kjøres med buss på den innstilte strekningen. Det kjøres busser fra Fredrikstad, Råde og Rygge til Oslo S. Kundene fra Moss og Ski bes benytte andre tog, heter det i en melding på nsb.no like før klokka 08.

Begrenset drift på T-banen
I Oslo melder Ruter at t-banen er i drift igjen, men skadene som ble påført sporet da et tog sporet av på Tøyen onsdag, betyr at det inntil videre kjøres et begrenset driftsopplegg.

* Linje 2 og 3 kjører som normalt.

* Linje 4/6 kjører mellom Jar og Bergkrystallen

* Linje 5 kjører mellom Vestli og Tøyen.

* Det kjøres to tog på Ringbanen (ytre ring) Tøyen-Sinsen-Nydalen-Ullevål stadion-Majorstuen, osv.

- Derved er det tilnærmet normal trafikk gjennom sentrum, og alle banestrekninger betjenes, men vi beklager at det intil videre ikke er mulig å kjøre et 100 prosent normalt ruteopplegg, heter det i en melding på Sporveien.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.