RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk været der du er

Sist oppdatert:
TV 2 har lansert ny mobilportal. Se de unike tjenestene.

I slutten av juni lanserte TV 2 og Nettavisen i det stille en helt ny mobilportal. Alle TV 2s publikasjoner på nett, inkludert Nettavisen, Side2 og NA24, har nå kommet i ny og forbedret utgave.

Hold deg oppdatert med mobilen
Alle artiklene du kan lese på nett, kan du også lese i sin helhet gratis på mobilen. Det eneste du må betale for er datatrafikken til din mobiloperatør.

- Sidene er mye mer oppdatert. Vi er også de første som nå desker mobilsidene separat, sier portalsjef for mobilt internett i TV 2, Nils Borhaug.

Du kan få tilsendt gratis bokmerke til din mobil her:
- TV 2
- Nettavisen
- Side2
- NA24

Blant de viktigste nyhetene er at forsidene er langt mer moderne og oversiktlige. I tillegg deles ikke artiklene lenger opp i flere sider, slik at artiklene blir lettere å lese.

Enkelt nyhetsvarsel
Nyhetsvarsel på SMS er også en måte å holde seg oppdatert på som mange benytter.

- En av suksessene våre er nyhetsvarsel. Med en gang det skjer noe i nyhetsbildet, får du en tekstmelding. Så kan du klikke deg rett inn og lese hele artikkelen fra Nettavisen, Side2 og NA24 på mobilen, sier Borhaug

Genial værtjeneste
Med TV 2 på mobilen kan du også sjekke været der du er. Tjenesten fungerer slik at den automatisk finner ut hvor i Norge du befinner deg, slik at du slipper å bla deg frem i menyer for å finne været der du er. Men du kan selvfølgelig også finne ut hvordan været skal være andre steder i både Norge og resten av verden.

- Du får fyldig gratis værvarsel. Du kan også betale for posisjonert og fyldig MMS-værvarsel som kommer hver morgen klokken syv, forteller Borhaug.

Tjenesten fungerer selvfølgelig i utlandet, men vær klar over at datatrafikk i utlandet kan være svært dyrt.

Et eldorado for fotballelskere
På mobilen har du også mulighet til å se alle tippeligakampene direkte på video med en 3G-telefon, eller du kan velge å bare se alle målene som scores rett etter at ballen ligger i mål.

TV 2 er også Norges største leverandør på scoringsvarsel på SMS.

Hele web-tv-tilbudet
Og det er ikke bare fotball du kan se direkte på mobilen. Hele TV 2s web-tv-tilbud, TV 2 Sumo, kan du få tilgang til på mobilen. Dette inkluderer blant annet muligheten til å se TV 2 Nyhetskanalen direkte, samt deler av TV 2s sendinger direkte – eller du kan bla i arkivet på underholdnings- og dokumentarprogrammer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere