RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: POLITIET

Sjekket ut etter krangel

Sist oppdatert:
Mannen som kranglet høylydt med drepte Meta Øverli (75) om en pengepremie, er sjekket ut av saken.

Politiet måtte rykke ut for å skille Meta Øverli og en mann som skal ha hevdet at toppgevinsten på 2000 kroner var hans.

Ifølge politioverbetjent Finn Abrahamsen er Dagbladets opplysninger om at krangelen skjedde dagen før Øverli ble drept , ikke riktig.

- Denne episoden har vært vel kjent for oss i lengre tid. Krangelen skjedde 30. mars (8 dager før drapet, red.anm.) og ikke dagen før, sier Abrahamsen til TV 2 Nettavisen.

Sjekket ut
Politiet har avhørt mannen som hadde kranglet med Øverli.

- Han er avhørt og sjekket ut av saken så langt, sier Abrahamsen.

Dette betyr at politiet fremdeles står uten mistenkte etter drapet på 75-åringen, som ble funnet død i leiligheten sin fredag forrige uke.

Kan ha vunnet drapsdagen
En av teoriene politiet jobbet ut fra er at Øverli kan ha vunnet en større gevinst på spilleautomater ved Furuset senter, hvorpå en ukjent person kan ha fulgt etter henne hjem hvor hun ble ranet og knivdrept.

- Vi vet ikke om hun vant en større gevinst denne dagen. Problemet er at spillemaskinene fører regnskap, men disse sier ingenting om hvem som vinner, sier Abrahamsen.

Rundspørring i ettermiddag
Politiet har etterlyst flere vitner som de tror kan sitte på viktig informasjon rundt drapet. Lørdag etterlyste politiet en yngre kvinne med rødt hår som ble fanget opp på videoovervåkingen på kjøpesenteret sammen med Øverli.

- Vi kan ikke etterlyse henne ved hjelp av bilder fra overvåkingskamera så lenge hun har status som vitne. Vi må nå prøve andre muligheter for å få kontakt med henne, sier Abrahamsen til TV 2 Nettavisen.

Onsdag ettermiddag skal politiet starte en rundspørring i Høybråtenveien.

- Vi skal ha et møte klokken 16, så starter vi rundspørringen i området mellom klokken 17 og 17.30 i dag, sier Abrahamsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere