RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjikanerte kommuneansatte i ni år

Ansatte i Nordkapp kommune har levd med vold, trusler og sjikane fra en 31 år gammel mann i ni år. Nå er mannen dømt for 17. gang.

Sjikaneringen ble så ille at den forrige sosialsjefen måtte rømme fra kommunen, melder NRK Finnmark. Den nåværende sosialsjefen har levd i nærmest konstant frykt de siste ni årene, og heller ikke mannen og barna hennes er spart for 31-åringens trusler. Blant annet ble hun angrepet på gata i 1998, mens hun var ute med sitt nyfødte barn.

- Det er tragisk, både barna, mannen og kollegaene mine blir utsatt for dette. Jeg har tenkt med meg selv at jeg faktisk er en drapstrua person, og man vet jo aldri når det kan slå til, sier sosialsjefen Anne Sivertsen.

31-åringen har systematisk sjikanert ansatte og ledelsen ved sosialkontoret de siste ni årene. I tillegg har rådmannen mottatt drapstrusler midt på natten, og en lensmannsbetjent er blitt angrepet.

Mannen er nå dømt for 17. gang, og må sone halvannet år bak murene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere