RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjømann funnet i god behold

Sist oppdatert:
Nordmannen som søndag ble meldt savnet fra sitt skip i Skottland er funnet hjemme i Norge.

Det er Tayside Police i den skotske havnebyen Dundee som nå kan bekrefte at Bård Folland er funnet i god behold i Norge. Han har siden søndag vært etterlyst etter at han stakk fra skipet han jobbet på fredag kveld.

Ifølge Tidens Krav troppet nordmøringen tirsdag ettermiddag opp på lensmannskontoret i hjemkommunen.

I en pressemelding takker politiet i Skottland dekningen i media for at den savnede nordmannen nå har meldt seg. De fikk særlig verdifull informasjon om 27-åringens bevegelser fra en drosjesjåfør. Det ble da klart at Folland hadde beveget seg ut av byen Dundee.

Folland ble sist sett da han forlot skipet han er mannskap på ved 23-tida fredag kveld. Da lå skipet «Acergy Falcon» ved kai i havnebyen Dundee.

Forklaringen mannen ga da han meldte seg for norsk politi tirsdag ettermiddag, er at han ble akterutseilt, og at han deretter tok seg hjem til Norge på egen hånd. Han hadde fått med seg at han var etterlyst, derfor ville han si ifra om at han er i god behold, skriver Tidens Krav.

Mandag reiste hans nærmeste pårørende til Dundee for å bistå skotsk politi i etterforskningen. De er informert om at han har kommet til rette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere