RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sju skadd i kollisjon

Kvinne alvorlig skadd etter frontkollisjon på E18.
Kvinne alvorlig skadd etter frontkollisjon på E18. Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
I alt sju personer er skadd - tre av dem alvorlig - etter en front mot front-kollisjon på E6 ved Oppdal i Sør-Trøndelag tirsdag ettermiddag. Tre barn er også blant de skadde.

- Tre barn er blant de skadde. Tilsammen er sju personer skadd, sier operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Barna - 3, 12 og 19 år gamle - er alle fraktet til St. Olavs Hospital i Trondheim, men er ikke blant de hardest skadde.

Tre personer ble sittende fastklemt og to var bevisstløse etter frontkollisjonen mellom to personbiler på E6 ved Kongsvold fjellstue i Oppdal, melder NTB.

Fem av de sju skadde ble brakt til St. Olavs Hospital i Trondheim med helikopter, mens to ble sendt med ambulanse. En voksen kvinne har fått alvorlige skader i hode og ansikt, men tilstanden er stabil. For to voksne menn er tilstanden alvorlig, og uavklart. En 12 år gammel gutt fikk lettere skader i nakke og skulder.

- I den ene bilen, en svenskregistrert Saab, satt det en mann og en kvinne og en tre år gammel jente. I den andre bilen, en norskregistrert Toyota Hiace, satt det en mann, en kvinne og to barn på henholdsvis 12 år og 19 år, sier operasjonsleder Berit Sjømæling Hovin i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Både politi, brannvesen, fire ambulanser, to ambulansehelikopter og et Sea King-helikopter kom til stedet etter ulykken. Ifølge politiet var førerne av begge bilene bevisstløse etter ulykken, men den norske sjåføren våknet. Den tre år gamle jenta skal være lite skadd, melder NTB.

E6 var stengt i to timer etter ulykken.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 13.10 tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere