RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadd bilfører rømte til fots

Sist oppdatert:
Etter å ha krasjet med en møtende bil, la den skadde sjåføren i den ene bilen på sprang mot skogen i Råde kommune søndag ettermiddag.

Ved hjelp av politihelikopteret, tips fra bilister og hundesøk, klarte politiet i Østfold å finne mannen etter en time. Mens jakten pågikk arbeidet brannvesenet på spreng med å få løs en av de to som satt i bilen han krasjet inn i. Til sammen var fem personer innvolvert i ulykken på E6.

Gjemte seg
- Han hadde gjemt seg i området. Forundrede bilister ringte oss og fortalte om en mann som fløy rundt og gjemte seg litt, forteller operasjonsleder Rune Arneberg ved Østfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

En person ble sittende fastklemt etter front-mot-front kollisjonen ved vanntårnet i Råde kommune i Østfold. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.28. Klokken 16.35 kunne politipatruljene på stedet melde at den rømte sjåføren var pågrepet.

- Han er nå tatt med til sentralsykehuset i Fredrikstad for undersøkelse og for å avlegge blodprøve. Vi mistenker han for å ha kjørt i beruset tilstand, sier Arneberg.

Etter det TV 2 Nettavisen forstår skal sjåføren, og de to passasjerene han hadde med seg, kun ha pådradd seg lettere skader.

Alvorlig skadd
To personer i den møtende bilen ble alvorlig skadd i sammenstøtet. Den ene måtte skjæres løs av brannvesenet og de to ble fraktet til Ullevål universtitetssykehus med luftambulanse.

En mann i 30-årene har fått alvorlige skader i ansikt, bryst og buk og er til intensiv behandling. Tilstanden er stabil og alvorlig, opplyser sykehuset i en pressemelding søndag ettermiddag.

Den andre, en kvinne i 40 års alderen, pådro seg alvorlige bruddskader og er nå til undersøkelse. Situasjonen skal være stabil, men uavklart.

E6 ble stengt i begge retninger etter ulykken, men er nå åpnet igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere