RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadet etter fall over parkert bil

Sist oppdatert:
Kvinne sendt til Legevakten etter nattlig fall. Les politiloggen fra Oslo her.

Dekkbrann ved Herregårdskrysset
MOSSEVEIEN: Kl. 09.25 fredag ble det meldt om brann i et dekk på et vogntog som befant seg på E-18 Mosseveien, inngående ved Herregårdskrysset. Føreren måtte kjøre inn til siden, da det var en voldsom varmegang i et hjul på tilhengeren. Det var full fyr i dekket. Politiet stengte hele E-18 en kort periode til Brannvesenet fikk slukket brannen og kjølt ned hjulet. Ingen personskader.

Bil snurret
KARIHAUGEN: Kl. 11.07 fredag ble det meldt om en trafikkulykke i påkjøringsveien til Oslo mot E-6 ved Karihaugen. En personbil mistet kontrollen, dultet inn i polsk lastebil som snurret på riksvei 159. Føreren og mannlig passasjer av personbilen slapp unna med lettere personskader.

Lommebok stjålet
AKER BRYGGE: Like før kl. 19.00 fredag kveld var det et vitne som så at tre menn i mørke klær stjal en lommebok fra en eldre mann på Aker Brygge. Vitnet forsøkte å holde igjen gjerningsmennene, men de stakk fra stedet. Fornærmede ble kjørt til Sentrum politistasjon for å anmelde forholdet, samt for eventuell sperring av kredittkort.

Legemskrenkelse samt vold mot off. tjenestemann
OSLO: Kl. 01.50 natt til lørdag kom det inn melding til politiet om at en mann og en dame kranglet voldsomt. Da politipatruljen ankom stedet hvor de oppholdt seg, lot mannen sitt sinne gå ut over politiet og det endte med at han ble pågrepet og kjørt arrest for vold mot damen og mot off. tjenestemann.

Promillekjøring
TØYEN: Ved Tøyen skole i Hagegaten ble fører av en Volvo stoppet og kontrollert for mistanke om promillekjøring natt til lørdag. De viste seg at mistanken holdt stikk og mannen ble kjørt til arresten for ytterligere prøvetaking.

Forsøk på kobbertyveri
GRÜNERLØKKA: Kl. 01.09 natt til søndag kom det melding om at det foregikk tyveri av kobber fra den gamle seilduksfabrikken på Grünerløkka. En hundepatrulje var raskt på stedet og fant en mann inne i lokalene. Mannen ble sluppet da han ikke hadde fått utført sine planer om tyveri, noe han innrømmet på stedet. Han hadde heller ikke gjort noe skade da han banet seg adgang til lokalene. Foretaket vil anmelde forholdet.

Dame falt over bil
OSLO SENTRUM: Kl. 01.48 fikk politiet melding om en trafikkulykke ved Smuget i Rosenkrantz' gate hvor en person skulle være påkjørt. Det viste seg at det var en kvinne som hadde steget ut av en bil og av en eller annen årsak falt over en parkert bil. Damen ble kjørt til Legevakten av ambulanse for nærmere undersøkelse.

Fire personer pågrepet etter biltyveri
MORTENSRUD: Søndag kveld lå av politipatrulje bak en stjålet bil som ikke ville stoppe. Bilen stoppet på Mortensrud, og fire personer løp fra stedet. Politiet fikk innhentet alle fire som ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten.

Innbruddstyv pågrepet
TÅSEN: Kl. 02. 05 fikk politiet kjennskap til at noen akkurat har forsøkt å bryte seg inn i et hus i Tåsenveien. Politiets melder ga en god beskrivelse av mistenkte, og etter kort tid påtraff en politipatrulje en person som passet til beskrivelsen. Vedkommende ble pågrepet og kjørt i politiarresten.

Biltyveri - passasjer pågrepet
LINDEBERG: Kl. 02 20 meldte en politipatrulje at det var en bilfører som ikke vil stanse for kontroll i Lindebergåsen. Patruljen fant bilen etter kort tid; parkert og med førerdøren åpen. Det viste seg at bilen var meldt stjålet. Rett i nærheten ble den dame stoppet. Hun hevdet å ha vært passasjer i den stjålne bilen. Hun ble kjørt i arresten i Politihuset.

NSB ryddet trær
ENEBAKKVEIEN: Kl. 02.38 natt til mandag fikk politiet melding fra Enebakkveien om klage på støy. Det var noen som saget ned trær med motorsag ved toglinjen. Politipatruljen meldte tilbake at det var NSB som hadde nødvendig rydding for at togtrafikken kan gå normalt mandag morgen.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere