RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal det være litt «får i lår»?

(Foto: Dimitri Kayiambakis)
Markedsføringen når nye høyder. Se bildene av Oslos verste plakater.

(iOslo.no) Du har sikkert sett de på vei hjem fra byen eller til jobben. Reklameplakater med ubegripelige tilbud og utallige skrivefeil – alle laget av glade amatører som selger «får i lår» og har «pissa i frysern».

Se bildekarusell nederst i saken

Grafisk designer Dimitri Kayiambakis ble faktisk så fascinert av hovedstadens merkelige markedsføring at han har gitt ut bok med hans favoritter. Mellom to permer har han samlet bilder av de morsomste og mest spesielle plakatene han har sett de siste fem årene i «Bok til slag».

- Jeg vil ikke bare at folk skal le av boka. Jeg er veldig glad i byen og har gjort det av kjærlighet til Oslo. Det er så mye folk ikke får øye på, og som forsvinner dagen etter. Jeg vil at folk skal se det for det det er og sette pris på det, sier Kayiambakis til dagbladet.no.

Mens noen plakatmakere åpenbart trenger ordbok, er andre eksempler bare merkelige. «vi er stengt på grunn av flislegging og ¿. vi åpner snart» står det på en av de mer mystiske plakatene.

Forlaget Press utgir Kayiambakis’ bok, og de har utlyst en konkurranse hvor lesere kan legge inn sine forslag til Oslos morsomste plakater på forlagets hjemmesider.

Hva er den morsomste plakaten du har sett i Oslo? Send bilde til tips@ioslo.no eller MMS med kodeord ioslo til 1984.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere