*Nettavisen* Nyheter.

Skallet ned etter rumpeklyp

Mannen reagerte umiddelbart med vold da den fremmed kvinnen ikke ville la seg klypes på rumpen.

29.01.08 16:41

(iBergen.no) Nå har Bergen tingrett dømt ham både for å ha utført en seksuell handling uten kvinnens samtykke og den påfølgende volden.

Kløp til
Det var under en bytur på et utested i Bergen i høst at episoden skjedde. Den 38-årige mannen var kraftig beruset og festet sammen med kameratgjengen da han ble stilte seg ved siden av kvinnen.

Uten foranledning grep han tak i den fremmede kvinnens rumpe og kløp til. Men tilnærmelsen fikk ikke den ønskede mottakelsen og kvinnen svarte med å slå mannen i ansiktet med flat hånd to ganger.

Skallet ned
De avvisende slagene falt i dårlig jord hos 38-åringen som gjengjeldte dem med å skalle kvinnen i ansiktet, slik at nesen hennes fikk et halvt centimeters sår. Mens blodet fosset kom hun seg til legevakten, der hun fikk påsatt en strips som holdt såret sammen. Ennå har hun et arr på nesen.

Det var en delt Bergen tingrett som besluttet å dømme mannen for både rumpeklypet og nedskallingen. Trass i uenighetene kom den fram til at «tiltaltes berøring av fornærmedes kropp skjedde med ganske kort avstand til fornærmedes kjønnsorgan, noe som peker i retning av at det var en seksuell handling.»

- Uforholdsmessig
Om volden påpekte den 38-åringen ikke var berettiget til å skalle kvinnen, selv om hun hadde slått ham i ansiktet like før.

38-åringen fikk en betinget fengselsdom på 40 dager, samt at han må betale saksomkostningene på 3000 kroner.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag