RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skar opp dekk på Frp-bil

Sist oppdatert:
Fremskrittspartiets Gjermund Hagesæter er opprørt etter at noen har stukket hull i alle fire dekkene på bilen hans, som er dekket med partireklame.

- Dette er gjort bare for å ødelegge, det har ikke vært noe vinnings hensikt, sier Gjermund Hagesæter til Bergensavisen.

Frp-politikeren og stortingsrepresentanten er irritert og forbannet etter at bilen hans ble utsatt for hærverk mens den sto parkert på Shell-stasjonen på Knarvik i helgen. Fredag parkerte kona hans bilen på bensinstasjonen, før hun reiste til Oslo. Da hun skulle hente den igjen søndag, var den ikke kjørbar. Alle dekkene sto på felgen, med stikkmerker i gummien. Den blå el-bilen er dekorert med massiv reklame for Frp, og Hagesæter er sikker på at vandalismen er politisk motivert.

Saken er anmeldt til politiet, men stortingspolitikeren har liten tro på at saken blir oppklart. Nå er han mest opprørt over at han får en ekstrautgift på nye dekk denne måneden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere