RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skitalenter omkom

Sist oppdatert:
Handicaplandslaget i alpint var på vei hjem fra treningssamling da to av utøverne døde i en kraftig frontkollisjon søndag.

Operasjonsleder ved Hønefoss politistasjon opplyste til TV 2 Nettavisen at det var to unge menn på 16 og 25 år i bilen. Den ene døde på stedet, mens den andre døde på vei til sykehus.

Den 16 år gamle gutten var fra Romerike, 25-åringen fra Askim.

Sjåfør uskadet
Det var ingen passasjerer om bord i bussen personbilen kolliderte med. Bussjåføren skal ha kommet fra ulykken uten fysiske skader.

Lensmann Per Egil Garborg i Gol og Hemsedal opplyste at personbilen til de to mennene fikk en skrens og kom over i bussens kjørefelt.

I sjokk
I går kveld fikk de tre andre utøverne som var med på samlingen og resten av støtteapparatet krisehjelp.

Handicapidrettsmiljøet er i sjokk og sorg.

– Dette er en dyp tragedie for oss. Alle er sterkt preget av det som har skjedd. Det viktigste for oss nå er at alle i og rundt laget får den hjelpen de skal ha. Vi ønsker også en dialog med de pårørende. Vi retter en offisiell henvendelse til dem mandag, sier bredde- og rekrutteringssjef Einar Witteveen i Norges Skiforbund til Romerikes Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere