*Nettavisen* Nyheter.

Skjøt mot bil i Oslo

Tre personer er pågrepet etter at en bil ble beskutt på Torshov i natt.

13.02.06 08:40

Politiet fikk melding om hendelsen fra føreren av bilen. Bilen skal ha stått parkert da skudden falt. Flere skudd traff bilen, men føreren ble ikke skadet.

Politiet fant i morgentimene skytevåpenet som ble brukt. Foreløpig kan de ikke si noe nærmere om hvilken type våpen det er snakk om. Bilen som ble skutt på blir nå tauet inn for nærmere undersøkelser av teknikere.

- Vi har pågrepet tre personer i forbindelse med skytingen. Vi har foreløpig ikke noe informasjon om hva bakgrunnen for skytingen var, sier operasjonsleder Ellen Ulvin ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ingen skadet
- Vi ble varslet like før klokken 04.00 av en mann som mente noen hadde skutt i bilen han satt i. Han var selv ikke skadet, sier operasjonsleder Ulvin.

Politiet har slått fast at det er skutt flere skudd på adressen på Torshov. Krimteknisk er nå på stedet for å sikre spor.

Kjenner hverandre
- Vi har pågrepet en 43 år gammel mann som bor på et hospits i Vogtsgate 30. Vi mistenker at det er han som har skutt. Melder kjente igjen skytteren, og pekte ut denne mannen, sier Ulvin.

I tillegg har politiet pågrepet to andre menn.

Hun vil ikke si om mannen er en kjenning av politiet. Hun sier videre at de to det er snakk om, mannen midt i 30-årene som ble beskutt, og gjerningsmannen, kjenner hverandre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.