RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjøt mot politiet i Nedre Eiker

Sist oppdatert:
Politiet lette natt til søndag med helikopter etter en bil med personer som løsnet skutt mot en politipatrulje i Nedre Eiker i Buskerud.

Etter å ha forsøkt å stikke av fra politiet gjennom Eikerbygdene satte de mistenkte kursen mot Åmot og Vikersund, ifølge nettutgaven til Drammens Tidende.

Politiet forsøkte først å stanse bilen i Nedre Eiker ved 0.30-tiden fordi den manglet et skilt. Men sjåføren nektet å stoppe, og en person i bilen tok fram et enhåndsvåpen og skjøt tre eller fire skudd mot politifolkene, sier operasjonsleder Olav Myrvold i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

I løpet av en forholdsvis kort biljakt ble det igjen løsnet skudd mot politiet før de mistenkte klarte å komme seg unna.

- Den siste observasjonen var på riksvei 35 i Øvre Eiker, forteller Myrvold.

Et helikopter og flere politibiler deltok i letingen etter de mistenkte natt til søndag. Politifolk fra Nordre Buskerud politidistrikt hjalp kollegene fra Søndre Buskerud med å prøve å spore opp bilen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere