RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjøt mot politihelikopter

Sist oppdatert:
Flere ungdommer er anmeldt etter de onsdag skjøt med paintball mot et politihelikopter i Hemsedal.

Ungdommene fikk inn tre-fire fulltreffere, og dette resulterte i svære malingsflekker på helikopteret.

- En gjeng på om lag 15 ungdommer drev sammen med en arrangør med paintball-skyting innenfor et avmerket område i Hemsedal. Flere av ungdommene skjøt av ukjent årsak mot politihelikopteret da det passerte stedet, opplyser vakthavende polititjenestemann ved Gol- og Hemsedal lensmannsditrikt til TV 2 Nettavisen.

Ifølge politiet har paintballskytterne som siktet mot helikopteret innrømmet forholdet. De er anmeldt, men hvilke strafferettslige konsekvenser skuddene vil få for ungdommene, har politiet ennå ikke tatt stilling til.

Helikopteret som ble beskutt ved 14-tiden, så til forveksling ut som et sivilt helikopter, og var ikke merket med politiets logo.

Helikopteret var ute for å lete etter en 20 år gammel jente som var meldt savnet fra en leilighet i Hemsedal etter at hun ikke kom hjem fra fest natt til onsdag. Jenta var akkurat kommet til rette på egen hånd da helikopteret ble skutt mot.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere