RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjøt vilt med luftvåpen

Sist oppdatert:
Ingen ble skadet da en rasende mann løsnet flere skudd med et luftvåpen og senere forskanset seg i et bolighus i Odda natt til fredag.

Politiet rykket ut til bolighuset i Odda etter melding om husbråk og bevæpnet seg da de kom fram og hørte at det ble løsnet flere skudd. Tre personer - blant dem barn - var sammen med mannen inne i huset og kom seg uskadd ut da politiet kom til stedet.

- Det var en skremmende opplevelse for de tre, men ingen ble skadet, sier operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen fredag morgen.

Han opplyser at mannen i 20-årene var ruset. Han forskanset seg i huset da politiet kom til stedet, men klokka 03.19 ble han pågrepet - uten dramatikk, ifølge politiet. Politiet har tatt beslag i et luftvåpen.

Mannen ble tatt hånd om av politiet i natt og vil i løpet av dagen bli avhørt. Det er ikke kjent hva som foranlediget episoden.

- Mannen befinner seg fortsatt i huset, og han har våpen av et eller annet slag, men politiet på stedet føler at de forsåvidt har kontroll på situasjonen. Det er ingen andre personer i huset nå, og ingen er truet, uttalte operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen da aksjonen fremdeles pågikk klokka 2.

Politiet rykket ut til huset, som ligger cirka 10 kilometer utenfor Odda sentrum, etter melding om husbruk ved 23-tiden torsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere