RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skolegutt (7) kjørt ned

Sist oppdatert:
En sju år gammel skolegutt ble onsdag morgen påkjørt da han krysset E39 på vei til skolen. Han skal være lettere skadd.

TV 2 Nettavisen får opplyst fra Haukeland universitetssykehus at gutten har lettere skader, men at omfanget ennå er noe uavklart.

Det er foreløpig ikke klart hva årsaken til ulykken er eller hvilket kjøretøy som traff gutten. Operasjonsleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt sier til TV 2 Nettavisen at ulykken skjedde ved kryssing av vei.

- Politiet var de første som kom til stedet. Gutten hadde fått skader i fot og hodet. Da ambulansen kjørte ham til sykehuset, var han ved bevissthet, men skal ha vært omtåket og forvirret, sier Stiegler.

Ulykken skjedde på E39 på vei ned fra Vallaheiene i retning Os klokken 07.48. Guttens mor var like i nærheten da det smalt og sammen med politiet fikk de tatt seg av gutten frem til ambulansen kom kort tid senere.

- Det oppstod en del trafikale problemer i forbindelse med ulykken ettersom politibetjentene var opptatt med førstehjelp. Etter en halv time ble veien åpnet, men det vil nok gå litt tregt en stund ennå, sier operasjonslederen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere