RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skudd-drama i Stavanger

Sist oppdatert:
To personer ble søndag kveld skutt mot i Stavanger sentrum. Bevæpnet politi omringet et bolighus i jakten på gjerningspersonen.

- Det er blitt skutt mot to personer, opplyser operasjonssentralen ved Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ifølge vitner Stavanger Aftenblad har snakket med skal to voksne menn ha diskutert høylydt på gata, mens en tredje mann ble observert fra et vindu i nærheten. Mennene skal ha lagt på sprang før det ble avfyrt to skudd fra bolighuset klokken 19.25.

Brukte gass
Bevæpnet politi omringet eneboligenhuset som ligger like utenfor Stavanger sentrum, i nærheten av Badedammen. Like før klokken 21 gikk de til aksjon.

- Vi forsøkte å rope på dem inne i huset, men fikk ikke noe svar. Vi brukte derfor gass og så kom de ut, forteller operasjonsleder Arvid Jensen til TV 2 Nettavisen.

Den ene av de to, en 44 år gammel mann, kom ifølge politiet helt uforskyldt opp i situasjonen og ble kort tid etter dimmitert. Den andre, en 45 år gammel mann som politiet omtaler som kriminelt belastet, ble pågrepet og tatt med til politiavhør.

Krimteknikere gjennomgikk søndag kveld huset til 45-åringen, men det er fremdeles uvisst om det er funnet noe våpen.

Sporløst borte
Det var natt til mandag uvisst hva som var bakgrunnen for skyteepisoden. Ifølge operasjonsleder Jensen har politiet forsøkt å avhøre 45-åringen, men han karakteriseres som ustabil.

De to personene som ble beskutt har fremdeles ikke meldt seg for politiet. Operasjonsleder Jensen oppforder de to til å gi seg til kjenne.

- Vi vet ikke hvem de er. De har etter det vi vet ikke gjort noe galt. Det er opp til dem selv hva de vil gjøre, men det ville vært greit for alle parter om de meldte seg og gav oss sin forklaring. Nå får vi bare 45-åringens forklaring, sier Jensen til TV 2 Nettavisen.

Etter samtaler med vitner som så skyteepisoden, antar politiet at de to kom uskadd fra stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere