Skudd-drama i Vestfold

En 21 år gammel mann fra Vestfold skjøt med pistol fra en bil søndag morgen, for å skremme en annen sjåfør som skal ha fulgt etter.

13.08.06 22:00

To Vestfold-gutter på 18 og 21 år ble pågrepet og avhørt søndag, og siden løslatt. De to mente seg forfulgt av en annen bil, og 21-åringen skjøt i luften for å skremme den vekk.

Politiet ble varslet og stanset bilen på E18 ved avkjøringen mot Ås utenfor Horten. Ingen kom til skade ved skuddløsningen.

- 21-åringen som skjøt er siktet for trusler med skytevåpen. Han sier han skjøt ut i luften, og vi har ikke funnet beviser for at han har skutt mot bilen. Bilen fulgte etter dem på veier i distriktet lenge, sier , sier journhavende ved Vestfold politidistrikt, Ann Britt Backstrøm, til TV 2 Nettavisen klokken 21.52 søndag.

- Det ser ikke ut som om passasjerene i de to bilene kjente hverandre fra før. Bilføreren og de to passasjerene i den andre bilen vil bli innkalt til avhør i løpet av uken, sier journhavende ved Vestfold politidistrikt, Ann Britt Backstrøm, til TV 2 Nettavisen klokken 21.52 søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.