RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skudd-siktede løslatt

Sist oppdatert:
De to mennene som er siktet i forbindelse med skytingen i Kjelsåsveien i Oslo, er løslatt fra varetekt.

- Politiet ba om at de skulle fengslet på grunn av faren for bevisforspillelse. Det fikk vi ikke medhold i av Oslo tingrett. Kjennelsen ble ikke påkjært, sier politiavdelingssjef Finn Abrahamsen i Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Det var natt til mandag at en 30-åring ble oppsøkt av tre menn i en leilighet i Kjelsåsveien i Oslo. Under et basketak mellom de tre og 30-åringen ble en 27-år gammel mann truffet av et skudd i buken og livstruende skadd. Politiet pågrep to personer på stedet.

Den 30 år gamle huseieren er siktet for å ha avfyrt skuddene. Den skadedes bror, en 34-åring er siktet for ransforsøk. Den tredje personen som var involvert i skytingen, meldte seg tirsdag og avga forklaring.

- Vi vil fortsette etterforskningen, sier Abrahamsen.

Ifølge VG er 30-åringen også en av de Nokas-siktede. Han er siktet for å ha levert flere skuddsikre vester til ranerne gjennom sin butikk Spy Shop i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere