RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuddoffer tidligere drapstruet

Sist oppdatert:
KRISTIANSAND/OSLO (TV 2 Nettavisen/TV 2): Den angolanske kvinnen som ble skutt i beinet i Kristiansand torsdag, er tidligere drapstruet av den antatte gjerningsmannen, en tidligere oberst i Forsvaret. Se video fra arrestasjonen.

Skytedramaet skjedde 50 meter fra den travle gågata i Kristiansand i et bolighus ved Hotel Ernst like før klokken 15.

- En dame er blitt skutt i beinet, og er fraktet til sykehus, sier operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Kvinnen er ifølge TV 2 Nyhetene fra Angola. Ved 15.30-tiden pågrep politiet en eldre mann etter skytingen. Mannen skal være en oberst som tidligere jobbet i Forsvaret.

Den angolske kvinnen (41) ble skutt med pistol, og ifølge kilder TV 2 Nyhetene har snakket med, har hun tidligere mottatt drapstrusler fra den eldre offiseren. Kvinnen skal være i familie-relasjon til den tidligere forsvars-mannen.

En væpnet politiaksjon pågikk likevel på stedet en drøy halvtime deretter, ettersom politiet ville sikre full kontroll over situasjonen før de overlatte åstedet til etterforskerne.

Denne aksjonen er nå over, og etterforskerne har kunnet ta fatt på jobben med å sikre spor, får TV 2 Nettavisen opplyst fra operasjonssentralen ved Agder politidistrikt.

Kvinnen, som ble fraktet til Sykehuset Sørlandet i Kristiansand i ambulanse, var ved bevissthet og stod oppreist da hun ble fraktet bort.

Politiet fikk melding om skytedramaet i Rådhusgata 4 klokken 14.55.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere