RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuddofferet: - Jeg er rystet

Sist oppdatert:
TV 2 snakket tirsdag med 28-åringen som nå ligger på sykehus med skuddskader i brystet. SISTE: - Her ble gjenglederen skutt

28-åringen som ble skutt i brystet onsdag er en av lederne i A-gjengen. Etter det TV 2 Nettavisen erfarer er episoden ikke gjengrelatert og ifølge øyenvitner var gjerningsmannen en «nær bekjent» av 28-åringen.

Politiet har så langt ikke pågrepet noen i saken, men ifølge kilder tilhører gjerningsmannen verken A- eller B-gjengen.

- Rystet
TV 2 møtte 28-åringen tirsdag. Han var akkurat kommet tilbake til Norge etter et lengre opphold i Pakistan.

28-åringen fortalte at det første som møtte ham var skyteepisoden på Aker brygge. Han fortalte at han var rystet over skyteepisoden og var tydelig fortvilet.

28-åringen, som tilhører høvdingfamilien i Gujrat distriktet i Pakistan, fortalte skulle tirsdag ha en hyggelig kveld sammen med venner i Oslo.

Han uttrykte at det hadde vært en fredelig tid i Pakistan og at sjokket var stort da han kom hjem til skyting i Norge.

Skutt i brystet
Etter det TV 2 Nettavisen erfarer var 28-åringen sammen med seks-syv andre pakistanske menn da han ble skutt. Politiet opplyser at åstedet så langt ikke er lokalisert, men etter det TV 2 Nettavisen erfarer skal åstedet være en leilighet ett sted i Oslo.

Onsdag formiddag kom han med taxi til Aker sykehus med skuddskader i brystet. Han ble straks sendt videre til Ullevål universitetssykehus hvor han ble operert.

En venn som fulgte 28-åringen i taxien er tatt inn til vitneavhør av politiet.

- Han er brakt inn til avhør som vitne. Jeg tror ikke han har noe med skytingen å gjøre, sier sier politioverbetjent Finn Abrahamsen i Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ved 13-tiden var 28-åringen ferdig operert. Venner og bekjente av mannen har samlet seg på sykehuset.

Fredsavtale
28-åringen tilhører den faksjonen av A-gjengen som i sommer inngikk fred med B-gjengen. Lederen for den andre fraksjonen ble skutt på Aker brygge søndag.

Politiet gikk onsdag ettermiddag ut og opplyste om at det ikke er noen sammenheng mellom skuddene på Aker brygge og onsdagens hendelse. Dette stemmer også med de opplysningene TV 2 Nettavisen sitter med.

- Politiet foretar nå avhør og fotokonfrontasjoner i forbindelse med episoden på Aker Brygge, mens den skadde etter dagens skyting er operert og befinner seg på sykehus, skriver politiet i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere