RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuddrama i Oslo i natt

Sist oppdatert:
En 37-åring fikk lettere skader i hodet etter et skuddrama i Oslo i natt.

Følg denne saken på mobil.

HAR DU TIPS I SAKEN?MMS/SMS: NATIPS til 1984, Mail: vaktsjef@nettavisen.no, Tlf: 21006010.

TRONDHEIMSVEIEN (TV 2 Nettavisen): De første meldingene gikk ut på at en 37 år gammel mann ved 23-tiden lørdag kveld ble truffet i tinningen da det ble avfyrt skudd inne i en bygård i Trondheimsveien øst i Oslo sentrum .

Natt til søndag opplyser imidlertid politiet at de ikke er sikre på om skadene mannen pådro seg stammer fra selve prosjektilet.

Politiet mener skuddet, eller skuddene, ble avfyrt inne i en leilighet eller ute i oppgangen. Etter skytedramaet tok offeret seg til en adresse i Helgesens gate noen kvartaler unna. En rekke politipatruljer rykket ut til begge adresser.

- Mannen har minimale skader, opplyser operasjonsleder Finn Finkelsen ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

37-åringen ble fraktet til Ullevål universitetssykehus med en skade i tinningen. Senere ble han utskrevet fra sykehuset, og han vil avgi forklaring om hendelsen natt til søndag.

Situasjonen på stedet var lenge uoversiktlig. Politiet mener imidlertid de har oversikt over hvem som har vært involvert i skyteepisoden og en mann er tatt inn til avhør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere