RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skulle henges fra tre

I flere timer skal de to mennene ha torturert polakken i Oslo. Til slutt fikk han beskjed om at han skulle henges fra et tre.

To polske menn på 24 og 26 år er tiltalt for ekstrem vold, trusler og frihetsberøvelse mot en tredje polakk, skriver Asker og Bærums budstikke.

Marerittet startet ved midnatt søndag 9. mai i fjor på Hauketo i Oslo. Fornærmede skal ha blitt sparket og slått, før han ble kjørt til Lommedalen. Bakgrunnen skal ha vært at mennene forsøkte å finne igjen to kilo amfetamin som skal ha blitt stjålet.

I et skogsområdet i Lommedalen fortsatte mishandlingen. En av gjerningsmennene skal ha stukket fingeren inn på siden av mannens øyeeple, og han skal også ha blitt slått med en metallgjenstand. Til slutt truet mennene polakken med at å henge ham fra et tre med et belte.

Med en plastpose trukket over hodet, ble mannen så bundet til et tre før mennene sa de skulle hente forsterkninger. Mennene truet de med at foreldrene hans ville bli skadet hvis han fortalte noen om hendelsen.

Polakken klarte etter hvert å komme seg løs. Ved hjelp av folk i Lommendalen ble han sendt til sykehus.

24-åringen har delvis tilstått volden, mens 26-åringen nekter straffskyld. De to mennene er også tiltalt for grovt ran og smugling av narkotika.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere