RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skulle låse seg inn - ble ranet

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Kvinne slått ned da hun fulgte etter ranerne. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg. Loggen er skrevet av ansatte i Oslo politidistrikt.

Påkjørt fikk nakkesmerter
CHRISTIAN KROGHS GATE: En bilfører ringte til politiet kl. 23.49 i går kveld og fortalte at han var blitt påkjørt av en annen bil i krysset Christian Kroghs gate/Hausmanns gate. Mannen klaget over nakkesmerter. Politiet reiste til stedet. Begge bilførerne hadde gyldige førerkort, men den ene bilen hadde ikke gyldig forsikring. Politiet oppretter sak på forholdet, og de to bilførerne 26 og 43 år gamle, kjørte videre.

Beruset 19-åringer kjørt legevakten
GRÜNERLØKKA: Fra Schleppegrells gate kom det kl. 00.06 i natt melding om en 19-åring som lå og sov. Dette var definitivt feil sted for slikt, og det virket som om kvinnen var beruset på et eller annet. En legevaktbil kom og tok med seg kvinnen til legevakten.

Beruset jente kjørt hjem
SOGNSVANN: kl. 01.01 i natt hadde en 18 år gammel kvinne fått for mye å drikke. Hun var så overstadig beruset at hun måtte kjøres hjem. Politiet kjørte, og da de kom fram til kvinnens bopel, tok en bror hånd om henne slik at hun kom i seng.

Beruset gutt kjørt hjem
RODELØKKA: Kl. 01.32 ble det meldt om en 18 år gammel gutt som lå og badet i sitt eget oppkast i en bakgård i Fjellgata. Gutten klarte ikke å komme seg på beina. Dette viste seg å være en russ som var sammen med i hvert fall en kamerat. Politiet kjørte den berusede gutten hjem.

Khatbruker pågrepet
ØKERN: På Østre Aker vei kl. 02.24 i natt kom politiet over en bil som stakk fra politiet den 14. januar i år. I bilen ble det funnet noe khat på føreren, og 46-åringen ble pågrepet for narkotikabruk.

Pågrepet for narkotika kjøp/salg
SENTRUM: I Torggata kom politiet kl. 02.42 over fire personer som holdt på å kjøpe/selge narkotika. På den ene av de fire ble det funnet 28 000 kroner i kontanter. Det ble også funnet noe narkotika i tilknytning til en bil de fire oppholdt seg ved og i. De fire ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

To pågrepet for ran
ST. HANSHAUGEN: Fra Bjerregaards gate kom det kl. 03.38 melding om at en kvinne var slått ned. To personer hadde kommet bak henne da hun skulle låse seg inn og ble da fratatt vesken sin. Da hun løp etter den ene av de to, ble hun slått ned. Vesken ble tatt i det hun stakk nøkkelen inn i sin egen dør. Det er ikke meldt om at den 28 år gamle kvinnen ble spesielt skadet, men de to gjerningsmennene - som begge var 18 år - ble tatt av politiet og kjørt til Sentralarresten.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere