RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skulle stikke folk med saks

Sist oppdatert:
Mest «action» på østkanten det siste døgnet. Les politiloggen.

(iOslo.no) Hovedstadens staute politikvinner og politimenn har heldigvis noen dager hvor det ikke skjer fullt så mye som vanlig. Men på østkanten kan man regne med at det blir litt.

Røyk fra sikringsskap

FURUSET: Kl. 15.41 mandag ettermiddag fikk politiet melding fra Brannvesenet om at de var på vei til Furuset senter pga. røykutvikling fra et elektrisk skap ved et aldershjem. Politiet kom til stedet sammen med Brannvesenet. Det viste seg at det ikke hadde vært brann, men kun litt røyk fra varmeutvikling i et sikringsskap. Ingen skader eller annen dramatikk.

Tre biler kolliderte

TÅSEN: Kl. 16.02 mandag fikk politiet melding fra Veitrafikksentralen om et trafikkuhell i Tåsentunnellens vestgående løp. Det skulle være minst to biler som hadde kjørt i hverandre. Det viste seg at det var tre biler, og fører av den ene følte seg litt uvel og ble kjørt til Legevakten for sjekk.

Mann med saks pågrepet

GRØNLAND: Kl. 20.31 mandag kveld ringte en anonym person til politiet og fortalte at det var slagsmål og knivbruk utenfor Riverside på Grønland. Politiet kom raskt til stedet og kunne fastslå at det var en som var truet med kniv. Politiet fikk en beskrivelse av gjerningsmannen, og det ble opplyst at han løp mot Spektrum sammen med en kamerat. Politiet fikk også en beskrivelse av kameraten. Etter 17 minutter pågrep politiet gjerningsmannen i Vaterlandspassasjen. Det ble funnet en saks på vedkommende, og han ble kjørt i arresten.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere