Gå til sidens hovedinnhold

Skulle tisse - falt 12 meter

En 27 år gammel kvinne skulle bare ut i buskene for å late vannet, men stedet hun valgte som avtrede var livsfarlig.

27-åringen fra Trondheim var på tur med en gruppe venner i Isholen i Oppdal. Ulykken skjedde lørdag kveld da hun reiste seg fra leirbålet og gikk inn i buskene for å tisse.

- Utrolig at hun overlevde
- Hun satte seg ned nær et stup. Da hun falt bakover var det mellom ti og tolv meter ned. Det er utrolig at hun overlevde, sier operasjonsleder Robert Løkken ved Sør-Trøndelag politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Vennene skjønte at noe var galt og klokken 23.42 lørdag ble politiet varslet. En storstilt redningsaksjon ble iverksatt, med politi, helsevesen og Norsk luftambulanse.

- Det var svært ulent terreng på stedet. Luftambulanse ble tilkalt med de klarte ikke å få ned en line for å hente opp kvinnen. Klatrere tok seg ned til henne og fikk henne opp. Hun er nå på vei til St.Olavs hospital i Trondheim med luftambulanse, sier operasjonslederen klokken 01.40 i natt.

Alvorlig skadd
Politiet i Sør-Trøndelag har fått opplyst av legen på stedet at kvinnen har pådratt seg omfattende skader i ryggen og i en lunge. I tillegg har hun store kuttskader.

- Men hun er fremdeles ved bevissthet, sier Løkken.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken