Gå til sidens hovedinnhold

Skulle urinere - ble låst inne

Ringte fortvilet politiet, men døra sto åpen ved siden av ham. Les døgnets politilogg her.

(iOslo.no) Her er noen av sakene Oslo politidistrikt har jobbet med dette døgnet, i deres egen penn:

Kl 1730: Tante Ulrikkesvei. Melding om brann i leilighet. Da politiet ankom stedet var brannen slukket. Det viste seg at det hadde startet å brenne i noen klær inne i et skap. Det oppsto ingen skader på leiligheten.

Kl 1900 kom en melding fra en forbipasserende som hadde oppdaget at Sinnataggen var borte. Politiet sendte en bil til stedet og sperret av rundt der den hadde stått. Deretter ble det sjekket om den var inne til vedlikehold. Etter en stund fikk politiet bekreftet dette.

Kl 2147 fikk vi melding fra en i hjemmepleien om en mann som ikke var kommet hjem etter en tur ute. Han var over 90 år og hadde gått ut en tur ved 1600-tiden. Vi fikk signalement på ham og iverksatte leting i nærområdet og noen andre steder som kunne være aktuelle. Det ble mange politienheter som kjørte rundt i området og lette fra ca kl 2300. Det var meget dårlig vær, sludd og rundt 0 grader. Til slutt ble han funnet litt våt, men i ganske god form kl. 0440, ca 500 meter hjemmefra. Han ble kjørt hjem hvor det da var noen som kunne ta seg av ham.

Kl 0105 fikk vi melding fra en fortvilet mann som hadde blitt innelåst på en adresse i Calmeyers gate. Han var inne i en bakgård for å urinere, men mens dette pågikk ble porten låst med kjetting. Det kom en politipatrulje til stedet som kunne fortelle at dette var en byggeplass og at det var en åpen dør rett ved siden av porten. Så mannen kom seg ut var nok lettet på flere måter.

Kl 0146 fikk vi melding fra en person som overnattet på eget arbeidssted om at det var innbrudd der. Melder var inne på et rom og turde ikke komme ut før politiet var der. Han mente at innbruddstyven var inne mens han ringte. Patruljen fikk kontakt med melder som kunne beskrive gjerningsmannen. Etter spor i snø og personkunnskaper fra politiet kom man fram til en mistenkt. Etter en tid ble han pågrepet ved bopel, denne personen hadde samme klær som i beskrivelsen av gjerningsmannen. Han ble også gjenkjent av melder.

Les flere nyheter på iOslo.no

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene