RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skutt da han tisset i veikanten

Sist oppdatert:
Mannen stoppet i veikanten for å slå lens. Deretter ble han skutt av en ukjent mann. Væpnet politi og politihelikopter jakter nå gjerningsmannen.

Politiet fikk melding om skyteepisoden klokka 20.04 søndag kveld, skriver Romerikes blad.

- En mann kom inn på Esso-stasjonen på Oppaker og sa han var skutt i beinet av en for ham ukjent gjerningsperson, sier operasjonsleder Patrick Solberg i Romerike politidistrikt til rb.no.

Mannen skal være en 36-åring fra Hedmark.

Blødde kraftig
Søndagshandelen skal ha gått som normalt og folk fylte bensin som vanlig da mannen kom inn på bensinstasjonene. Der segnet han om og blødde kraftig fra låret.

Innehaveren av ESSO-stasjonen, Audun Hagen, forteller til glomdalen.no at episoden opplevdes svært ubehagelig for den som hadde kveldsvakt på stasjonen og at vedkommende ble tatt spesielt vare på i går kveld.

Flydd til sykehus
Mannen som er skutt er blitt fløyet med helikopter til Ullevål, og tilstanden er foreløpig uviss.

Politiet fikk melding om hendelsen via AMK.

Stoppet i veikanten
Etter det rb.no kjenner til skal mannen ha stoppet i veikanten i nærheten av Esso-stasjonen for å urinere. Helt plutselig skal det ha kommet en bil opp på siden av mannen og en person skal ha skutt ham i beinet.

Politiet har foreløpig ikke noe signalement på gjerningspersonen, og de forsøker nå å finne det eksate åstedet for skuddepisoden

Væpnet jakt
Etter det rb.no kjenner til står det nå væpnet politi ved Nybakk-krysset i Ullenskaer kommune og stopper all trafikk på riksvei 2 i sørgående retning.

Et politihelikopter søker også i området.

Les flere saker hos Romerikes Blad!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere