*Nettavisen* Nyheter.

Skutt i beinet, slått med balltre

Politiet jakter på tre personer etter en skyteepisode på Strømmen.

28.01.08 12:11

Politiet rykket ut etter melding om bråk i en leilighet på Strømmen i Akershus søndag kveld. Da politiet kom fram, fant de en skadet mann (42) liggende ved sin egen bil.

Ifølge politiet var han skutt i beinet og slått i hodet med et balltre. Han ble brakt til Akershus universitetssykehus og lagt på operasjonsbordet. Offeret er ikke livstruende skadd. Politiførstebetjent John Inge Bråthen ved Romerike politidistrikt sier til NTB at offeret har sagt seg villig til å bli avhørt mandag.

- Ingen er så langt pågrepet. Saken er nå over i en etterforskningsfase, opplyser operasjonsleder Bjørn Jahr ved Romerike politidistrikt til Nettavisen mandag morgen.

Rb.no skriver at politiet kjenner identiteten til én av de tre som stakk fra stedet etter skyteepisoden.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 20.14 søndag.

- Han var skutt i det høyre beinet og er nå fraktet til Akershus Universitetssykehus. Vi vet foreløpig ingenting om skadeomfanget, uttalte Ola Magne Mæle, operasjonsleder ved Romerike politidistrikt, til Nettavisen i natt.

Politiet vil overfor Nettavisen ikke kommentere om den skadde er kjent for politiet fra før. Politiet har avhørt vitner og jakter på tre personer.

- Tre personer, to gutter og ei jente, skal ha kjørt fra stedet i en sølvgrå Audi etter skytingen, sier Mæle.

Ifølge Romerikes Blad skal gjerningspersonene ha brukt et finkalibret våpen.

Mannen var ved bevissthet da politiet ankom stedet.

Se video fra åstedet

208638

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.