RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skutt i magen

Foto: Aas, Erlend (Scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet i Søndre Buskerud har fått inn nødmelding om en skyteepisode i Røyken.

Onsdag kveld fikk politiet i Søndre Buskerud inn en nødmelding om at en mann var skutt i magen. Det melder Dagbladet.

Skyteepisoden skal ha skjedd i et bolighus i Åros i Røyken. Politiet opplyser at en person skal ha blitt skutt tre ganger i mageregionen med en pistol.

Fikk livreddende førstehjelp
- Mannens tilstand er alvorlig. Han ble like etter klokken 20 fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus, sier operasjonsleder Tor Stein Hagen til Nettavisen.

Mannen som er skutt skal være i 40-årene og bosatt i Åros.

Ifølge politiet skal en kamerat av den skadde ha ringt til AMK etter skyteepisoden, og så gjort livreddende førstehjelp i boligen til ambulansen kom. Gjerningsmannen skal være ukjent både for mannen som ble skutt og kameraten.

Jager bevæpnet person
Klokken 19.32 fikk politiet melding om at mannen var skutt i magen. Gjerningsmannen forsvant fra stedet til fots og bevæpnet politi søker nå etter en antatt bevæpnet person.

Ifølge politiet skal gjerningsmannen være over 180 centimeter høy og i 40-årene. Offeret og hans kamerat har opplyst at gjerningsmannen hadde på seg mørk jakke og mørke bukser.

I en pressemelding opplyser politiet at de har gått sporsøk med hundeekvipasjer i sentrale områder rundt Åros sentrum, og alle spor slutter ved vei.

«Muligheten for at gjerningsmannen har forsvunnet med bil er stor. Politiet går nå fra dør til dør i området og foretar rundspørring.»

- Vi har fem patruljer ute og leter etter gjerningsmannen nå, og flere enheter er på vei, sier Hagen om søket som nå pågår.

Politiet er svært interesset i få tips fra publikum i saken. Opplysninger kan gis til operasjonssentralen Søndre Buskerud på telefon 32805700 eller 02800.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere